• ARRANGEMENTEN
  Reserveer online
Ontdek ook

Onze ARRANGEMENTEN(*) 

Onze verschillende massage pakketten bieden een combinatie van therapeutische massage behandeling en ontspanning van het lichaam. Daar de 10 energielijnen doorheen ons lichaam de verschillende lichaamsdelen met elkaar in verbinding stellen kunnen de spieren en ligamenten  die behandeld werden om interne knooppunten weg te nemen daarna weer ontspannen worden door een andere alternatieve focus.

Combinatie 2 massages
De meer intensieve Thaise traditionele massage combineert daarom ideaal met aan Aroma olie massage ( Pakket Bangkok ) of Kruidenstempel massage ( Pakket Kho Samui ). Een Voetmassage in combinatie met Rug, nek en schoudermassage  ( Pakket Surin ) of Anti-stress olie massage ( Pakket Chiang Mai ) laat toe de niet of minder intensief behandelbare zones toch te bereiken.
De hotstone massage, waarbij de deugddoende basalt stenen de knooppunten op alternatieve manier behandelen combineert dan weer ideaal met een verzorgende gezichtsmassage (Pakket Phuket ) om een volledig zacht gevoel over het ganse lichaam te bekomen

Combinatie massage en body-scrub
Bij een body scrub wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden de dode huidcellen en onzuiverheden van het lichaam verwijderd. Daar uw huid dan nood heeft aan een goede voeding werkt de aromatische olie extra verzachtend en verfrissend tijdens de massage ( Pakket Udon Thani )

Combinatie massage en gelaatsbehandeling
Een anti stress massage beoogt ontspanning van zowel geest en lichaam. Daarbij ontspannen niet enkel spieren en gewrichten, maar tevens uw huid waardoor het effect van de gelaatsbehandeling zichtbaar vergroot ( Pakket Ayutthaya )

(*) onze excuses dat binnen de huidige COVID19 protocollen het gebruik van douches en/of drankjes momenteel niet kunnen worden verleend, anderzijds rekenen we ook geen extra kosten die we maken om de stricte veiligheid en hygiëne te garanderen 


 • Massage Pakket
  Duo massage en privé sauna
 • Massage Pakket
  Discover Thailand ( Bangkok ) : Thaise traditionele + aroma olie massage
 • Massage Pakket
  Discover Thailand (Kho Samui) : Thaise traditionele + kruidenstempel massage
 • Massage Pakket
  Discover Thailand ( Chiang Mai) : Anti stress massage + voetreflexologie
 • Massage Pakket
  Discover Thailand (Surin) : Rug, nek en schouder massage + voetreflexologie
 • Massage Pakket
  Discover Thailand (Udon Thani) : Aroma olie massage + volledige lichaamsscrub
 • Massage Pakket
  Discover Thailand (Phuket) : Hotstone massage + verzorgende gezichtsbehandeling
 • Massage Pakket
  Discover Thailand (Ayutthaya) : Anti stress massage + verzorgende gezichtsbehandelinhg

Wilt u zich ook ontspannen ?

Twijfel niet en reserveer uw ontspanningsmoment online via onderstaande knop :