• Onze massages
    Reserveer online
De ultieme ontspanning

Onze massages

In deze ruimte trekken wij de symboliek door naar onze massagestoelen. Er zijn drie massagestoelen waar u kan plaatsnemen. Elk van deze stoelen staat symbool voor een tropisch eiland. Ze laten u toe om weg te dromen van één van de magische zandstranden van Ko Chang. Deze luxueuze zetels verzekeren u van de optimale zithouding, nodig om op een ontspannen manier van uw voetmassage te kunnen genieten.
Doeltreffend, ontspannend zonder tijdsdruk en helemaal aangepast aan uw persoonlijke wensen is wat u vindt bij Nirvana
  
Onze professioneel opgeleide massage therapeutes luisteren steeds eerst naar uw specifieke verwachtingen om de massage behandeling zo gericht mogelijk uit te voeren. Ook bij de duo massages kan u elk uw persoonlijk type van massage kiezen, wat de beleving voor u beiden optimaliseert.
Om een extra dimensie aan uw massage te geven hebben we voor u ook een aantal massage pakketten samengesteld, ideaal om behandeling en ontspanning harmonieus te combineren.
  
Onze luxueuze en brede Thaise massagetafels bieden extra comfort en na elke massage bieden we u tevens graag een thee, koffie of glaasje water waarvan u zonder tijdsdruk kan genieten op ons rustgevend terras ( bij zonnig weer ) met ( indien nodig ) infrarood verwarming aangename lounge muziek. 

Neem alvast reeds een kijkje in ons aanbod via de links hieronder, of via de specifieke pagina over de massage pakketten

Wilt u zich ook ontspannen ?

Twijfel niet en reserveer uw ontspanningsmoment online via onderstaande knop :