Close
  • Acties
Massage pakketten, een top ervaring op maat !

Massage pakketten, een top ervaring op maat !

Onze verschillende massage pakketten bieden een combinatie van herstellende massage behandeling en ontspanning van het lichaam

Combinatie 2 massages
De meer intensieve Thaise traditionele massage combineert daarom ideaal met aan Aroma olie massage (Pakket Bangkok ) of Kruidenstempel massage ( Pakket Kho Samui ). Thaise voetmassage in combinatie met Rug, nek en schoudermassage  ( Pakket Surin) laat toe de niet of minder intensief behandelbare zones efficient en bevrijdend te bereiken.

Combinatie massage en body-scrub
Bij een body scrub wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden de dode huidcellen en onzuiverheden van het lichaam verwijderd. Daar uw huid dan nood heeft aan een goede voeding werkt de aromatische olie extra verzachtend en verfrissend tijdens de massage (Pakket Udon Thani )

Combinatie massage en gelaatsbehandeling

De hotstone massage, waarbij de deugddoende basalt stenen de knooppunten op alternatieve manier behandelen combineert dan weer ideaal met een verzorgende gezichtsbehandeling waardoor je huid er zichtbaar gezonder en soepeler uitziet  (Pakket Phuket ) . De gezichtsbehandeling kan ook gecombineerd worden met een ontspannede anti-stress massage met verwarmde olie ( Pakket Ayutthaya).

Combinatie massage en pedicure total care

Na een medische pedicure ontspannen uw voeten dankzij de scrub en Thaise voetmassage. De daaropvolgende massage met aromatische olie biedt dan ook een extra ontspannend en nog intenser effec(Pakket Chiang Mai) 

Combinatie massage en whirlpool met Champagne

Een absolute verwenoptie met je partner of vriend/vriendin om na een ontspannende lichaamsmassage heerlijk te genieten met een flesje Champagne in een luxueuse whirlpool met water-en luchtmassage alsook LED kleurentherapie (Pakket Hua Hin)

MAAK UW KEUZE UIT ONDERSTAANDE MASSAGEPAKKETTEN EN RESERVEER MAKKELIJK ONLINE

Wilt u zich ook ontspannen ?

Twijfel niet en reserveer uw ontspanningsmoment online via onderstaande knop :